produkt-smartphone-healy-bluetooth.png
healy-seite-1-odk9fhrqk4t8zyk3702ih2a9p4

Tijdens het creatief bezig zijn, en het loslaten van alle spanningen wil ik jullie graag laten kennis maken met Healy voor wie daar interesse in heeft.

Zo ga je vast en zeker ontspannen naar huis !

De Healy is een klein toestelletje (van 5 op  5cm ) dat frequenties stuurt naar ons lichaam. Je kan het zien als bioresonantie voor thuis. “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Elke cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie en bij verstoring kan er disbalans optreden. De Healy gaat deze verstoring in celspanning opsporen en bijsturen  (gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom.)

Voor meer info: 

Tijdens het creëren van je eigen krachtjuweel, die vol liefdevolle energie weer mee huiswaarts gaat, deel ik graag mijn holistische kennis over voeding en levensstijl, heling via muziek en frequenties.

Ook kijk ik ernaar uit om, door deze samenkomst van fantastische vrouwen (en misschien wel mannen :-) , zelf veel nieuwe levenslessen te leren kennen.

Er zijn genoeg adresjes en links die klaar staan om nieuwe mensen te inspireren !

Samen weten / kunnen we meer !

Disclaimer

De Healy is een medisch toestelletje en dus goedgekeurd en gecertificeerd (een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.)

 “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Andere klachten mogen, omwille van medische certificering niet vermeld worden.

Er is een  Facebookgroep waarin andere ervaringen over specifieke klachten worden gedeeld.

Be4foodandbalance is niet verantwoordelijk voor de effecten van al dan niet verkeerd gebruik van Healy. De verantwoordelijkheid ligt steeds bij de gebruker zelf.

 

Voor meer info of toevoeging aan deze FBgroep ervaringen kan je gerust vrijblijvend contact opnemen.