Naast werken als verpleegkundige, heb ik via mijn opleiding Orthomoleculaire voeding en life-style enkele jaren geleden, een verdieping mogen ervaren in het gegeven 'gezondheid'.

Hoe een lichaamscel werkt en wat die nodig heeft om goed te functioneren. Hoe deze celwerking wordt beïnvloed door epigenetische factoren of (ongunstige) factoren die de epigenoomwerking van de genen beïnvloedt. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn : chronische, belastende stress, slechte voeding, alcohol, drugs, chemicaliën uit allerhande producten en onvoldoende beweging. Dit gezegd zijnde kan er tijdens een workshop ook over gezondheid gepraat worden!

Na aanvullende opleidingen (oa orgaanpsychologie) en andere persoonlijke workshops (oa soundhealing, Macramé) kwam ik al gauw tot de constatering dat er nog een belangrijke factor net wat hoger op de ladder kwam te staan. Voor mij althans ...

Hoe je met de dingen omgaat, je (positieve) instelling in het dagelijkse leven en mate van stress is van cruciaal belang om je gezonde voeding daadwerkelijk ook 'gezond' te verteren! Je bent wat je verteerd! 

Maar ook de wetenschap 'Alles is energie' bracht me bij Healy. Een klein bioresonantie-toestelletje die het energetisch aspect van ons lichaam / onze cellen ondersteund(zie Healy).

Niets is toevallig!

Energie was de link die de Orthomoleculaire wetenschap, orgaanpsychologie, soundhealing, krachtjuweel van (half)edelstenen + Macramé en de intrede van Healy, met elkaar verbond!

Daardoor ben ik naar mijn intuïtie gaan luisteren en wil ik graag deze kennis delen op een creatieve manier, als extra bij een gezellige workshop van Inimacramé of tijdens een kennismaking met frequentietherapie via Healy.

Op deze manier kan ik, voor mezelf, mijn passies, gezin en hoofdberoep, combineren op een manier die voor mij rust en positieve energie geeft.

Geen saaie, diepgaande, ingewikkelde dieetschema's of therapieën , maar een onstpannen, informatie-uitwisselende babbel tijdens creatie van een krachtjuweel en/ of kennismaking met Healy.

Ik kijk ernaar uit om vele mensen positief te inspireren! 

dessert.png
eetbare bloemen in de sla.png
Shiva Eye
IMG_5749.JPG
produkt-smartphone-healy-bluetooth.png
be4f%26b%20logo_edited.jpg
IMG_6102.JPG
IMG_6099.JPG
be4f%26b%20logo_edited.jpg